Overlijdensadvertentie in Callantsoog en omgeving

Online maken en plaatsen van rouwadvertenties in Callantsoog

Een unieke site waarop u alle kranten van Nederland kan vinden om een rouwadvertentie in te plaatsen. U kunt kiezen uit alle Nederlandse kranten, van de grootste dagbladen tot de lokale weekbladen. Geef de plaatsnaam of de naam van de krant op en u krijgt direct een overzicht van alle mogelijkheden. Kies een krant en soort advertentie en het tarief van de advertentie voor deze krant wordt getoond.

Voorbeelden (sjablonen) voor overlijdensadvertentie in Callantsoog

U kunt bij het maken van een advertentie kiezen uit een aantal voorbeelden. Wanneer u een keuze heeft gemaakt gaat u verder met de eigen indeling en tekst. Voor de tekst en illustraties zijn er ook nog ruim 1000 suggesties beschikbaar.

Ideaal voor iets minder betrokkenen

Directe familie zal de plaatsing van de rouwadvertentie veelal regelen via een  uitvaartondernemer. De website Rouwadvertentiemaken.nl is ideaal voor familie, buren, collega's, vrienden en bedrijven. Zij kunnen hierdoor hun betrokkenheid eenvoudig laten merken en het is gemakkelijk en snel geregeld.

In Callantsoog bieden wij meerdere kranten die huis-aan-huis wekelijks bezorgd worden. Door een overlijdensadvertentie in een huis-aan-huiskrant te plaatsen zal een groot deel van Callantsoog op de hoogte zijn. Kies de krant en maak uw advertentie zelf op. Een goede gelegenheid om uw medeleven te tonen als familie, vrienden, buren, collega’s en/of sportmaatjes.

Komt u er niet uit of heeft u vragen? Bel ons rustig voor hulp en advies 088 118 9002. Of stuur een mail naar krant@rouwadvertentiemaken.nl. Het team zit klaar om u verder te helpen.
 • Gratis opmaak &
  voorbeeld-advertentie

 • Kranten uit heel
  Nederland

 • Alles onder 1 dak
  met 1 contactpersoon

 • Snelle reactie
  zelfs in het weekend