Een rouwadvertentie in AD Amersfoortse Courant | Utrechts Nieuwsblad plaatsen?

De prijs van een gemiddelde rouwadvertentie in AD Amersfoortse Courant | Utrechts Nieuwsblad is € 315,81 (incl. BTW)

De uiteindelijke prijs wordt bepaald door de hoeveelheid tekst die u aanlevert. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave van ons met een voorbeeld van de rouwadvertentie.

Aanhef
Wilt u een andere krant selecteren?
 • Professionele opmaak &
  voorbeeld-advertentie

 • Kranten uit heel
  Nederland

 • Alles onder 1 dak
  met 1 contactpersoon

 • Snelle reactie
  zelfs in het weekend

Een rouwadvertentie in AD Amersfoortse Courant | Utrechts Nieuwsblad

Een overlijden is altijd een trieste aangelegenheid. Een familiebericht plaatsen in de krant is een manier om kennis te geven van het overlijden of steunbetuiging aan de naaste familie. Ook een dankbetuiging na de uitvaart behoort tot de mogelijkheden. AD Amersfoortse Courant | Utrechts Nieuwsblad is het dagblad dat op zaterdag wordt gelezen door 72310 abonnees in Amersfoort en Utrecht.

Benieuwd naar de kosten van een rouwadvertentie in AD Amersfoortse Courant | Utrechts Nieuwsblad? Om een prijsopgave te kunnen opstellen ontvangen we graag de tekst welke u graag in de overlijdensadvertentie geplaatst zou willen zien. Ons vormgeefteam maakt dan een voorbeeld. Deze ontvangt u samen met de prijsopgave in uw mailbox.

Wanneer kan de overlijdensadvertentie geplaatst worden? Een rouwadvertentie of dankbetuiging kan tot 16.00 uur aangeleverd worden om de volgende dag in AD Amersfoortse Courant | Utrechts Nieuwsblad te verschijnen. U ontvangt van ons team tijdens kantoortijden altijd binnen 2 uur een prijsopgave en voorbeeldadvertentie. In het weekend kunt u ook reactie van ons verwachten.

AD Amersfoortse Courant | Utrechts Nieuwsblad verschijnt onder andere in de volgende plaatsen: Utrecht, Nieuwegein, Culemborg, Amersfoort, Mijdrecht en Nijkerk

Veelgestelde vragen

Wat kost het plaatsen van een rouwadvertentie?

De kosten van het plaatsen van een rouwadvertentie zijn afhankelijk van de krant waarin u de advertentie zou willen plaatsen. De prijs van de advertentie wordt berekend op basis van het aantal kolommen in de breedte en per millimeter in de hoogte. U kunt altijd een concepttekst sturen naar krant@rouwadvertentiemaken.nl of het formulier offerte aanvragen invullen. U ontvangt dan een offerte en voorbeeld. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Benieuwd naar hoe de kosten berekend worden? In deze video wordt dit uitgelegd.

Worden er kosten in rekening gebracht voor de opmaak van de rouwadvertentie?

Dit verschilt per krant. In sommige gevallen worden er € 25 opmaakkosten in rekening gebracht voor het opmaken van de rouwadvertentie. Ons team is ervan op de hoogte om welke kranten dit gaat en zal dit ook aangeven bij de prijsopgave. Het zelf opmaken van de advertentie via onze zelfmaaktool is altijd gratis.

Het maken van een rouwadvertentie lukt mij niet of ik heb specifieke wensen. Kunnen jullie me helpen?

Indien u hulp nodig heeft bij het maken van een rouwadvertentie of specifieke wensen heeft met betrekking tot lettertypes of afbeeldingen, dan is het mogelijk de tekst bij ons aan te leveren via krant@rouwadvertentiemaken.nl of via offerte aanvragen. U kunt in de mail of aanvraag uw wensen vermelden. Wij zullen u voorzien van prijsopgave en voorbeeldadvertentie.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Klanten hebben advertenties geplaatst in onder andere:

Krant maasdriehoek.png Krant PZC.png Krant Stentor.png Krant Haarlems_Dagblad.png Krant schaapskooi.png