Een rouwadvertentie in AD Rotterdams Dagblad zaterdag plaatsen?

De prijs van een gemiddelde rouwadvertentie in AD Rotterdams Dagblad zaterdag is € 602,58 (incl. BTW)

De uiteindelijke prijs wordt bepaald door de hoeveelheid tekst die u aanlevert. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave van ons met een voorbeeld van de rouwadvertentie.

Aanhef
Wilt u een andere krant selecteren?
 • Professionele opmaak &
  voorbeeld-advertentie

 • Kranten uit heel
  Nederland

 • Alles onder 1 dak
  met 1 contactpersoon

 • Snelle reactie
  zelfs in het weekend

Een rouwadvertentie in AD Rotterdams Dagblad zaterdag

Om een prijsopgave te kunnen opstellen ontvangen we graag de tekst welke u graag in de overlijdensadvertentie geplaatst zou willen zien. Ons vormgeefteam maakt dan een voorbeeld. Deze ontvangt u samen met de prijsopgave in uw mailbox.

U ontvangt binnen 2 uur tijdens kantoortijden een prijsopgave en een proef van de advertentie. Ook in het weekend kunt u van ons reactie verwachten.

AD Rotterdams Dagblad zaterdag verschijnt op zaterdag bij 127092 abonnees in onder andere: Rotterdam, Maassluis, Maasvlakte, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Ouddorp, Oude-Tonge, Dordrecht en Ridderkerk.

In AD Rotterdams Dagblad zaterdag worden de overlijdensadvertenties voor dezelfde persoon altijd geclusterd. Ook de in memoriam advertenties en dankbetuigingen ziet u op dezelfde familieberichtenpagina.

Veelgestelde vragen

Wat kost het plaatsen van een rouwadvertentie?

De kosten van het plaatsen van een rouwadvertentie zijn afhankelijk van de krant waarin u de advertentie zou willen plaatsen. De prijs van de advertentie wordt berekend op basis van het aantal kolommen in de breedte en per millimeter in de hoogte. U kunt altijd een concepttekst sturen naar krant@rouwadvertentiemaken.nl of het formulier offerte aanvragen invullen. U ontvangt dan een offerte en voorbeeld. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Benieuwd naar hoe de kosten berekend worden? In deze video wordt dit uitgelegd.

Worden er kosten in rekening gebracht voor de opmaak van de rouwadvertentie?

Dit verschilt per krant. In sommige gevallen worden er € 25 opmaakkosten in rekening gebracht voor het opmaken van de rouwadvertentie. Ons team is ervan op de hoogte om welke kranten dit gaat en zal dit ook aangeven bij de prijsopgave. Het zelf opmaken van de advertentie via onze zelfmaaktool is altijd gratis.

Het maken van een rouwadvertentie lukt mij niet of ik heb specifieke wensen. Kunnen jullie me helpen?

Indien u hulp nodig heeft bij het maken van een rouwadvertentie of specifieke wensen heeft met betrekking tot lettertypes of afbeeldingen, dan is het mogelijk de tekst bij ons aan te leveren via krant@rouwadvertentiemaken.nl of via offerte aanvragen. U kunt in de mail of aanvraag uw wensen vermelden. Wij zullen u voorzien van prijsopgave en voorbeeldadvertentie.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Klanten hebben advertenties geplaatst in onder andere:

Krant metro.png Krant Gelderlander.png Krant maasdriehoek.png Krant Eindhovens_dagblad.png Krant noordwijker.png

Wij maken gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren.
Als je onze website gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarvoor toestemming geeft.