Een rouwadvertentie in Dagblad van het Noorden plaatsen?

Een rouwadvertentie kunt u plaatsen in Dagblad van het Noorden Groningen Zaterdag vanaf € 180,- (incl. BTW). Hierin passen ongeveer 10 regels tekst. Mocht u een langere tekst willen plaatsen wordt de prijs hoger.

De uiteindelijke prijs wordt bepaald door de hoeveelheid tekst die u aanlevert. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave van ons met een voorbeeldadvertentie,

Aanhef
Wilt u een andere krant selecteren?
 • Professionele opmaak &
  voorbeeld-advertentie

 • Kranten uit heel
  Nederland

 • Alles onder 1 dak
  met 1 contactpersoon

 • Snelle reactie
  zelfs in het weekend

Een rouwadvertentie in Dagblad van het Noorden

Overlijdensadvertentie in Dagblad van het Noorden

Online maken en plaatsen van rouwadvertenties in Dagblad van het Noorden

Een unieke site waarop u alle kranten van Nederland kan vinden om een rouwadvertentie in te plaatsen. U kunt kiezen uit alle Nederlandse kranten, van de grootste dagbladen tot de lokale weekbladen. Geef de plaatsnaam of de naam van de krant op en u krijgt direct een overzicht van alle mogelijkheden. Kies een krant en soort advertentie en het tarief van de advertentie voor deze krant wordt getoond.

Voorbeelden (sjablonen) voor overlijdensadvertentie in Dagblad van het Noorden

U kunt bij het maken van een advertentie kiezen uit een aantal voorbeelden. Wanneer u een keuze heeft gemaakt gaat u verder met de eigen indeling en tekst. Voor de tekst en illustraties zijn er ook nog ruim 1.000 suggesties beschikbaar.

Ideaal voor iets minder betrokkenen

Directe familie zal de plaatsing van de rouwadvertentie veelal regelen via een uitvaartondernemer. De website Rouwadvertentiemaken.nl is ideaal voor familie, buren, collega's, vrienden en bedrijven. Zij kunnen hierdoor hun betrokkenheid eenvoudig laten merken en het is gemakkelijk en snel geregeld.

Maak het u zelf nu nóg makkelijker en plaats direct een overlijdensadvertentie in Dagblad van het Noorden. De krant Dagblad van het Noorden komt in de bus bij alle gezinnen in het gebied en Dagblad van het Noorden biedt dus de grootse kans dat iedereen op de hoogte komt. Een goede gelegenheid om uw medeleven te tonen. Een unieke mogelijkheid voor bijvoorbeeld familie, vrienden, buren, collega's.

Komt u er niet uit of heeft u vragen? Bel ons rustig voor hulp en advies 088 118 9002. Of stuur een mail naar krant@rouwadvertentiemaken.nl. Het team zit klaar om u verder te helpen.

Veelgestelde vragen

Wat kost het plaatsen van een rouwadvertentie?

De kosten van het plaatsen van een rouwadvertentie zijn afhankelijk van de krant waarin u de advertentie zou willen plaatsen. De prijs van de advertentie wordt berekend op basis van het aantal kolommen in de breedte en per millimeter in de hoogte. U kunt altijd een concepttekst sturen naar krant@rouwadvertentiemaken.nl of het formulier offerte aanvragen invullen. U ontvangt dan een offerte en voorbeeld. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Benieuwd naar hoe de kosten berekend worden? In deze video wordt dit uitgelegd.

Worden er kosten in rekening gebracht voor de opmaak van de rouwadvertentie?

Dit verschilt per krant. In sommige gevallen worden er € 25 opmaakkosten in rekening gebracht voor het opmaken van de rouwadvertentie. Ons team is ervan op de hoogte om welke kranten dit gaat en zal dit ook aangeven bij de prijsopgave. Het zelf opmaken van de advertentie via onze zelfmaaktool is altijd gratis.

Het maken van een rouwadvertentie lukt mij niet of ik heb specifieke wensen. Kunnen jullie me helpen?

Indien u hulp nodig heeft bij het maken van een rouwadvertentie of specifieke wensen heeft met betrekking tot lettertypes of afbeeldingen, dan is het mogelijk de tekst bij ons aan te leveren via krant@rouwadvertentiemaken.nl of via offerte aanvragen. U kunt in de mail of aanvraag uw wensen vermelden. Wij zullen u voorzien van prijsopgave en voorbeeldadvertentie.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Klanten hebben advertenties geplaatst in onder andere:

Krant noordwijker.png Krant VK.png Krant LC.png Krant BNdeStem.png Krant elburg_hah.png

Wij maken gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren.
Als je onze website gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarvoor toestemming geeft.