Over Ons

Rouwadvertentie (laten) maken | snel | adequaat | persoonlijk

Rouwadvertentiemaken.nl is dé website om rouwadvertenties, dankbetuigingen en in memoriam berichten te maken en te laten plaatsen in de ruim 1.000 kranten van Nederland. Dit verzorgen we voor zowel huis-aan-huiskranten als dagbladen.

In een emotionele tijd veel praktische zaken voor het afscheid te regelen

Wanneer er iemand in uw omgeving overlijdt waar u veel om geeft, moeten er in een moeilijke en vooral emotionele periode, toch veel praktische zaken voor het afscheid geregeld worden en vaak in korte tijd. Dat gaat niet vanzelf en sommige zaken kosten veel tijd, simpelweg omdat het voor weinig nabestaanden alledaagse bezigheden zijn.

Soms overlijdt er één van uw buren, een collega, een werkgever, een mede bestuurslid of iemand van uw sportvereniging. Een rouwbericht plaatsen in de krant is een manier om kennis te geven van het overlijden of een steunbetuiging te tonen aan de naaste familie. Het opstellen en plaatsen van een overlijdensadvertentie is niet gemakkelijk en vraagt de juiste aandacht en nauwkeurigheid.

Rouwadvertentiemaken.nl helpt bij maken en plaatsen van een rouwadvertentie

Wij helpen u graag snel en adequaat bij het maken en plaatsen van een gepaste rouwadvertentie in één of meerdere Nederlandse kranten naar keuze. Hierbij kunnen wij u informeren over:

  • voorbeeldteksten
  • voorbeeldontwerpen
  • advertentiekosten
  • formaten
  • verspreidingsgebieden
  • oplages
  • verschijningsdata

Maar dat niet alleen. Indien gewenst, ontwerpen wij binnen 2 uur* de rouwadvertentie en krijgt u bovendien vrijblijvend een voorbeeld van het overlijdensbericht toegestuurd.

Inspiratie bij het opstellen van deelneming- en rouwteksten en gedichten

Op onze website vindt u verschillende voorbeelden van familieberichten, rouwberichten, dankbetuigingen, diverse (deelneming- en rouw) teksten en gedichten ter inspiratie.

Zelf een rouwadvertentie maken in een paar stappen

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf, via onze website in een paar eenvoudige stappen, een persoonlijke overlijdensadvertentie te maken. Hierbij kunt u uw eigen teksten invoeren en aanpassen. Ook is het mogelijk een keuze te maken uit een foto uit onze database en te gebruiken in de rouwadvertentie.

Reguliere- en personeelsadvertenties

Rouwadvertentiemaken.nl is onderdeel van Huisaanhuis.nu BV. Huisaanhuis.nu is een website voor het plaatsen van commerciële advertenties in alle dagbladen en huis-aan-huiskranten van Nederland. Tevens kunt u daar ook terecht voor online advertentieplaatsingen.

Voor het plaatsen van personeelsadvertenties in een dagblad of huis-aan-huiskrant hebben we nog een aparte website, namelijk Vacatureindekrant.nl

Wij maken gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren.
Als je onze website gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarvoor toestemming geeft.