Een rouwadvertentie in Brabants Dagblad plaatsen?

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave van ons.

Aanhef
Wilt u een andere krant selecteren?
 • Professionele opmaak &
  voorbeeld-advertentie

 • Kranten uit heel
  Nederland

 • Alles onder 1 dak
  met 1 contactpersoon

 • Snelle reactie
  zelfs in het weekend

Een overlijden is altijd een trieste aangelegenheid. Een familiebericht plaatsen in de krant is een manier om kennis te geven van het overlijden of steunbetuiging aan de naaste familie. Ook een dankbetuiging na de uitvaart behoort tot de mogelijkheden.Dagelijks wordt deze krant bezorgd bij 197000 abonnees. Een overlijdensadvertentie plaatsen in de Brabants Dagblad verzorgen wij van Rouwadvertentiemaken.nl snel en eenvoudig voor u.

De familieberichtenpagina is over het algemeen een van de betere gelezen pagina's van de krant. Mede door de sterke binding van de lezers met de krant maakt Brabants Dagblad het geschikte kanaal om een rouwadvertentie in te laten plaatsen. Overlijdensadvertenties worden altijd geclusterd met de advertentie van de familie en andere rouwadvertenties voor dezelfde persoon. Ook worden im memoriam advertenties en dankbetuigingen altijd bij elkaar geplaatst op de familieberichtenpagina.

Rouwadvertentie voor Brabants Dagblad opgeven
Uw familiebericht kunt u online zelf samenstellen via de website rouwadvertentiemaken.nl. Met rouwadvertentiemaken.nl kunt u op een eenvoudige, snelle en zekere manier uw familiebericht samenstellen en plaatsen. Ook kunt u de rouwadvertentie of dankbetuiging via e-mailadres krant@rouwadvertentiemaken.nl opgeven. Vermeld er wel altijd bij voor welke krant u een prijsopgave wenst te ontvangen. Benieuwd naar de kosten van een rouwadvertentie in Brabants Dagblad? Om een prijsopgave te kunnen opstellen ontvangen we graag de tekst welke u graag in de overlijdensadvertentie geplaatst zou willen zien. Ons vormgeefteam maakt dan een voorbeeld. Deze ontvangt u samen met de prijsopgave in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Wat kost het plaatsen van een rouwadvertentie?

De kosten van het plaatsen van een rouwadvertentie zijn afhankelijk van de krant waarin u de advertentie zou willen plaatsen. De prijs van de advertentie wordt berekend op basis van het aantal kolommen in de breedte en per millimeter in de hoogte. U kunt altijd een concepttekst sturen naar krant@rouwadvertentiemaken.nl of het formulier offerte aanvragen invullen. U ontvangt dan een offerte en voorbeeld. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Benieuwd naar hoe de kosten berekend worden? In deze video wordt dit uitgelegd.

Worden er kosten in rekening gebracht voor de opmaak van de rouwadvertentie?

Dit verschilt per krant. In sommige gevallen worden er € 25 opmaakkosten in rekening gebracht voor het opmaken van de rouwadvertentie. Ons team is ervan op de hoogte om welke kranten dit gaat en zal dit ook aangeven bij de prijsopgave. Het zelf opmaken van de advertentie via onze zelfmaaktool is altijd gratis.

Het maken van een rouwadvertentie lukt mij niet of ik heb specifieke wensen. Kunnen jullie me helpen?

Indien u hulp nodig heeft bij het maken van een rouwadvertentie of specifieke wensen heeft met betrekking tot lettertypes of afbeeldingen, dan is het mogelijk de tekst bij ons aan te leveren via krant@rouwadvertentiemaken.nl of via offerte aanvragen. U kunt in de mail of aanvraag uw wensen vermelden. Wij zullen u voorzien van prijsopgave en voorbeeldadvertentie.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Klanten hebben advertenties geplaatst in onder andere:

Krant zaans_stadsblad.png Krant Stentor.png Krant VK.png Krant Telegraaf.png Krant haarlemmer.png

Wij maken gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren.
Als je onze website gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarvoor toestemming geeft.