Stappenplan om zelf een rouwadvertentie te maken

Hieronder in het kort op een rijtje hoe onze website Rouwadvertentiemaken.nl werkt en welke stappen u moet doorlopen om zelf een persoonlijke overlijdensadvertentie te maken en te plaatsen in de gewenste krant(en).

  1. Zoek de gewenste huis-aan-huiskrant of dagblad (indien u in meerdere kranten wilt plaatsen dient u dat per krant te doen of het offerteformulier in te vullen zodat wij het in orde kunnen maken voor u)
  2. Selecteer de gewenste krant
  3. Hierna kunt u gemakkelijk uw eigen tekst(en), lettertype, kaderrand, afbeeldingen kiezen en indien nodig aanpassen
  4. Controleer de rouwadvertentie die u gemaakt heeft en corrigeer indien nodig. Wanneer de rouwadvertentie in orde is, gaat u verder
  5. Voer uw gegevens in, maak de bestelling van de rouwadvertentie compleet en betaal de rouwadvertentie direct via iDEAL
  6. Wij zorgen dat uw rouwadvertentie geplaatst wordt in de gekozen krant(en).
Zelf een rouwadvertentie maken

Ontwerp van de rouwadvertentie uitbesteden?

Liever door ons team van professionele vormgevers een persoonlijke rouwadvertentie laten ontwerpen? Geen probleem! Mail de rouwadvertentietekst(en) en eventueel een afbeelding naar: krant@rouwadvertentiemaken.nl.

Wij sturen u zo snel mogelijk (binnen twee uur tijdens kantoortijden), het ontwerp (inclusief voorbeeld) van de rouwadvertentie naar uw wens, inclusief een vrijblijvende prijsopgave. Nadat u dit advertentievoorbeeld heeft goedgekeurd, ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail, zullen wij de order verder snel en adequaat afhandelen en zorgen voor plaatsing van het rouwbericht in de gewenste krant(en).

Bel of mail ons gerust op 088 118 9002 wanneer u nog vragen heeft.
We helpen u graag op weg.

Prijsopgave aanvragen Bel mij terug