Een overlijden is altijd een trieste aangelegenheid. Een familiebericht plaatsen in de krant is een manier om kennis te geven van het overlijden of steunbetuiging aan de naaste familie. Ook een dankbetuiging na de uitvaart behoort tot de mogelijkheden.Dagelijks wordt deze krant bezorgd bij 102529 abonnees. Een overlijdensadvertentie plaatsen in de Brabants Dagblad verzorgen wij van Rouwadvertentiemaken.nl snel en eenvoudig voor u.

De familieberichtenpagina is over het algemeen een van de betere gelezen pagina's van de krant. Mede door de sterke binding van de lezers met de krant maakt Brabants Dagblad het geschikte kanaal om een rouwadvertentie in te laten plaatsen. Overlijdensadvertenties worden altijd geclusterd met de advertentie van de familie en andere rouwadvertenties voor dezelfde persoon. Ook worden im memoriam advertenties en dankbetuigingen altijd bij elkaar geplaatst op de familieberichtenpagina.

Rouwadvertentie voor Brabants Dagblad opgeven
Uw familiebericht kunt u online zelf samenstellen via de website rouwadvertentiemaken.nl. Met rouwadvertentiemaken.nl kunt u op een eenvoudige, snelle en zekere manier uw familiebericht samenstellen en plaatsen. Ook kunt u de rouwadvertentie of dankbetuiging via e-mailadres krant@rouwadvertentiemaken.nl opgeven. Vermeld er wel altijd bij voor welke krant u een prijsopgave wenst te ontvangen. Benieuwd naar de kosten van een rouwadvertentie in Brabants Dagblad? Om een prijsopgave te kunnen opstellen ontvangen we graag de tekst welke u graag in de overlijdensadvertentie geplaatst zou willen zien. Ons vormgeefteam maakt dan een voorbeeld. Deze ontvangt u samen met de prijsopgave in uw mailbox.
 • Gratis opmaak &
  voorbeeld-advertentie

 • Kranten uit heel
  Nederland

 • Alles onder 1 dak
  met 1 contactpersoon

 • Snelle reactie
  zelfs in het weekend