Een overlijden is een trieste aangelegenheid. Een familiebericht plaatsen in de krant is een manier om kennis te geven van het overlijden of steunbetuiging aan de naaste familie. Ook een dankbetuiging na de uitvaart behoort tot de mogelijkheden. Wanneer u een overlijdensadvertentie wilt plaatsen in het Dagblad van het Noorden , verzorgen wij van Rouwadvertentiemaken.nl graag de vormgeving ervan. Tevens kunnen we verzorgen dat de advertentie wordt geplaatst in het Dagblad van het Noorden .

In het Dagblad van het Noorden worden de overlijdensadvertenties voor dezelfde persoon altijd geclusterd. Ook de in memoriam advertenties en dankbetuigingen ziet u op dezelfde familieberichtenpagina. De rouwadvertentie wordt door de redactie altijd gecheckt op juiste Friese of Nederlandse spelling.

Rouwadvertentie aanvragen voor in het Dagblad van het Noorden
Wanneer u een rouwadvertentie in het Dagblad van het Noorden wilt laten plaatsen, denken wij graag met u mee. Heeft u al een tekst gereed? Stuur deze dan toe via krant@rouwadvertentiemaken.nl of via het prijsopgave-formulier. U krijgt dan binnen 2 uur (tijdens kantoortijden) zowel een voorbeeld van de bestelde overlijdensadvertentie als prijsopgave in uw mailbox. In het weekend en ’s avonds kan het iets langer duren, maar u ontvangt alle benodigdheden altijd ruim op tijd voor de deadline van de krant.

Wanneer wordt de overlijdensadvertentie geplaatst?
Als u een overlijdensadvertentie wilt plaatsen in het Dagblad van het Noorden , hebben wij van rouwadvertentiemaken.nl tot 17.00 uur de tijd om dit voor u bij de krant aan te leveren. Wanneer u dus voor deze tijd akkoord geeft op de proef en prijsopgave, zorgen wij voor de plaatsing van uw rouwadvertentie in het Dagblad van het Noorden van de volgende dag.
 • Gratis opmaak &
  voorbeeld-advertentie

 • Kranten uit heel
  Nederland

 • Alles onder 1 dak
  met 1 contactpersoon

 • Snelle reactie
  zelfs in het weekend