Overlijdensadvertentie in Leidsch Dagblad

Online maken en plaatsen van rouwadvertenties in Leidsch Dagblad

Een unieke site waarop u alle kranten van Nederland kan vinden om een rouwadvertentie in te plaatsen. U kunt kiezen uit alle Nederlandse kranten, van de grootste dagbladen tot de lokale weekbladen. Geef de plaatsnaam of de naam van de krant op en u krijgt direct een overzicht van alle mogelijkheden. Kies een krant en soort advertentie en het tarief van de advertentie voor deze krant wordt getoond.

Voorbeelden (sjablonen) voor overlijdensadvertentie in Leidsch Dagblad

U kunt bij het maken van een advertentie kiezen uit een aantal voorbeelden. Wanneer u een keuze heeft gemaakt gaat u verder met de eigen indeling en tekst. Voor de tekst en illustraties zijn er ook nog ruim 1.000 suggesties beschikbaar.

Ideaal voor iets minder betrokkenen

Directe familie zal de plaatsing van de rouwadvertentie veelal regelen via een uitvaartondernemer. De website Rouwadvertentiemaken.nl is ideaal voor familie, buren, collega's, vrienden en bedrijven. Zij kunnen hierdoor hun betrokkenheid eenvoudig laten merken en het is gemakkelijk en snel geregeld.

Maak het u zelf nu nóg makkelijker en plaats direct een overlijdensadvertentie in Leidsch Dagblad. De krant Leidsch Dagblad komt in de bus bij alle gezinnen in het gebied en Leidsch Dagblad biedt dus de grootse kans dat iedereen op de hoogte komt. Een goede gelegenheid om uw medeleven te tonen. Een unieke mogelijkheid voor bijvoorbeeld familie, vrienden, buren, collega's.

Komt u er niet uit of heeft u vragen? Bel ons rustig voor hulp en advies 088 118 9002. Of stuur een mail naar krant@rouwadvertentiemaken.nl. Het team zit klaar om u verder te helpen.