Een rouwadvertentie in Nieuwe Ooststellingwerver Abonnee plaatsen?

Een rouwadvertentie kunt u plaatsen in Nieuwe Ooststellingwerver Abonnee vanaf € 180,- (incl. BTW). Hierin passen ongeveer 10 regels tekst. Mocht u een langere tekst willen plaatsen wordt de prijs hoger.

De uiteindelijke prijs wordt bepaald door de hoeveelheid tekst die u aanlevert. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave van ons met een voorbeeldadvertentie,

Aanhef
Wilt u een andere krant selecteren?
 • Professionele opmaak &
  voorbeeld-advertentie

 • Kranten uit heel
  Nederland

 • Alles onder 1 dak
  met 1 contactpersoon

 • Snelle reactie
  zelfs in het weekend

Een rouwadvertentie in Nieuwe Ooststellingwerver Abonnee

Een flyer mee laten verspreiden in de Nieuwe Ooststellingwerver Abonnee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Nieuwe Ooststellingwerver Abonnee bestaat uit de titels Griffioen Oost en West en de abonneetitels de Nieuwe Ooststellingwerver en Stellingwerf met een totale oplage van 6930. De kranten van deze krantencombinatie komen wekelijks uit op donderdag uit in de plaatsen Wolvega, Noordwolde, Oldeberkoop, Wilhelminaoord, Frederiksoord, Nijensleek, Oosterwolde, Haulerewijk, Appelscha, Steggerda en omgeving. Uw flyer hierin meeverspreid valt zeker op. Wij verzorgen het ontwerp, de verspreiding en het drukwerk van uw flyer op 130 grams glanzend papier. Ook behoort zelf aanleveren van flyers tot de mogelijkheden. Via het offerte-formulier kunt u al uw wensen over uw flyer ontwerp, verspreiding en drukwerk te kennen geven. U kunt binnen 2 uur (tijdens kantoortijden) een reactie van ons verwachten.

Veelgestelde vragen

Wat kost het plaatsen van een rouwadvertentie?

De kosten van het plaatsen van een rouwadvertentie zijn afhankelijk van de krant waarin u de advertentie zou willen plaatsen. De prijs van de advertentie wordt berekend op basis van het aantal kolommen in de breedte en per millimeter in de hoogte. U kunt altijd een concepttekst sturen naar krant@rouwadvertentiemaken.nl of het formulier offerte aanvragen invullen. U ontvangt dan een offerte en voorbeeld. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Benieuwd naar hoe de kosten berekend worden? In deze video wordt dit uitgelegd.

Worden er kosten in rekening gebracht voor de opmaak van de rouwadvertentie?

Dit verschilt per krant. In sommige gevallen worden er € 25 opmaakkosten in rekening gebracht voor het opmaken van de rouwadvertentie. Ons team is ervan op de hoogte om welke kranten dit gaat en zal dit ook aangeven bij de prijsopgave. Het zelf opmaken van de advertentie via onze zelfmaaktool is altijd gratis.

Het maken van een rouwadvertentie lukt mij niet of ik heb specifieke wensen. Kunnen jullie me helpen?

Indien u hulp nodig heeft bij het maken van een rouwadvertentie of specifieke wensen heeft met betrekking tot lettertypes of afbeeldingen, dan is het mogelijk de tekst bij ons aan te leveren via krant@rouwadvertentiemaken.nl of via offerte aanvragen. U kunt in de mail of aanvraag uw wensen vermelden. Wij zullen u voorzien van prijsopgave en voorbeeldadvertentie.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Klanten hebben advertenties geplaatst in onder andere:

Krant jutter.png Krant BD.png Krant Tubantia.png Krant Parool.png Krant weekendkrant.png

Wij maken gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren.
Als je onze website gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarvoor toestemming geeft.