Een rouwadvertentie in NRC Weekend plaatsen?

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave van ons.

Aanhef
Wilt u een andere krant selecteren?
 • Professionele opmaak &
  voorbeeld-advertentie

 • Kranten uit heel
  Nederland

 • Alles onder 1 dak
  met 1 contactpersoon

 • Snelle reactie
  zelfs in het weekend

Een overlijden is een trieste aangelegenheid. Een familiebericht plaatsen in de krant is een manier om kennis te geven van het overlijden of steunbetuiging aan de naaste familie. Ook een dankbetuiging na de uitvaart behoort tot de mogelijkheden. Wanneer u een overlijdensadvertentie wilt plaatsen in het NRC Handelsblad, verzorgen wij van rouwadvertentiemaken.nl graag de vormgeving ervan. Tevens kunnen we verzorgen dat de advertentie wordt geplaatst in het NRC Handelsblad.

In het NRC Handelsblad zaterdag worden de overlijdensadvertenties voor dezelfde persoon altijd geclusterd. Ook de in memoriam advertenties en dankbetuigingen ziet u op dezelfde familieberichtenpagina.

Rouwadvertentie aanvragen voor in het NRC Handelsblad zaterdag
Wanneer u een rouwadvertentie in het NRC Handelsblad zaterdag wilt laten plaatsen, denken wij graag met u mee. Heeft u al een tekst gereed? Stuur deze dan toe via krant@rouwadvertentiemaken.nl of via het prijsopgave-formulier. U krijgt dan binnen 2 uur (tijdens kantoortijden) zowel een voorbeeld van de bestelde overlijdensadvertentie als prijsopgave in uw mailbox. In het weekend en ’s avonds kan het iets langer duren, maar u ontvangt alle benodigdheden altijd ruim op tijd voor de deadline van de krant.

Wanneer wordt de overlijdensadvertentie geplaatst?
Als u een overlijdensadvertentie wilt plaatsen in het NRC Handelsblad zaterdag, hebben wij van rouwadvertentiemaken.nl tot 15.00 uur de tijd om dit voor u bij de krant aan te leveren. Wanneer u dus voor deze tijd akkoord geeft op de proef en prijsopgave, zorgen wij voor de plaatsing van uw rouwadvertentie in het NRC Handelsblad van zaterdag.

Veelgestelde vragen

Wat kost het plaatsen van een rouwadvertentie?

De kosten van het plaatsen van een rouwadvertentie zijn afhankelijk van de krant waarin u de advertentie zou willen plaatsen. De prijs van de advertentie wordt berekend op basis van het aantal kolommen in de breedte en per millimeter in de hoogte. U kunt altijd een concepttekst sturen naar krant@rouwadvertentiemaken.nl of het formulier offerte aanvragen invullen. U ontvangt dan een offerte en voorbeeld. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Benieuwd naar hoe de kosten berekend worden? In deze video wordt dit uitgelegd.

Worden er kosten in rekening gebracht voor de opmaak van de rouwadvertentie?

Dit verschilt per krant. In sommige gevallen worden er € 25 opmaakkosten in rekening gebracht voor het opmaken van de rouwadvertentie. Ons team is ervan op de hoogte om welke kranten dit gaat en zal dit ook aangeven bij de prijsopgave. Het zelf opmaken van de advertentie via onze zelfmaaktool is altijd gratis.

Het maken van een rouwadvertentie lukt mij niet of ik heb specifieke wensen. Kunnen jullie me helpen?

Indien u hulp nodig heeft bij het maken van een rouwadvertentie of specifieke wensen heeft met betrekking tot lettertypes of afbeeldingen, dan is het mogelijk de tekst bij ons aan te leveren via krant@rouwadvertentiemaken.nl of via offerte aanvragen. U kunt in de mail of aanvraag uw wensen vermelden. Wij zullen u voorzien van prijsopgave en voorbeeldadvertentie.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Klanten hebben advertenties geplaatst in onder andere:

Krant groot_westland.png Krant Haarlems_Dagblad.png Krant AD.png Krant VK.png Krant schaapskooi.png