Een overlijden is altijd een trieste aangelegenheid. Een familiebericht plaatsen in de krant is een manier om kennis te geven van het overlijden of steunbetuiging aan de naaste familie. Ook een dankbetuiging na de uitvaart behoort tot de mogelijkheden. De Telegraaf is het dagblad met de grootste oplage van Nederland. Dagelijks wordt deze krant voor 7.00 uur 's morgens bezorgd bij 513342 abonnees. Een overlijdensadvertentie plaatsen in de Telegraaf verzorgen wij van Rouwadvertentiemaken.nl snel en eenvoudig voor u.

De familieberichtenpagina is over het algemeen een van de betere gelezen pagina's van de krant. Mede door de sterke binding van de lezers met de krant maakt dagblad de Telegraaf het geschikte kanaal om een rouwadvertentie in te laten plaatsen.

Overlijdensadvertenties worden altijd geclusterd met de advertentie van de familie en andere rouwadvertenties voor dezelfde persoon. Ook worden im memoriam advertenties en dankbetuigingen altijd bij elkaar geplaatst op de familieberichtenpagina.

Rouwadvertentie voor de Telegraaf opgeven
Uw familiebericht kunt u online zelf samenstellen via de website rouwadvertentiemaken.nl. Met rouwadvertentiemaken.nl kunt u op een eenvoudige, snelle en zekere manier uw familiebericht samenstellen en plaatsen. Ook kunt u de rouwadvertentie of dankbetuiging via e-mailadres krant@rouwadvertentiemaken.nl opgeven. Vermeld er wel altijd bij voor welke krant u een prijsopgave wenst te ontvangen.

Benieuwd naar de kosten van een rouwadvertentie in de Telegraaf?
Om een prijsopgave te kunnen opstellen ontvangen we graag de tekst welke u graag in de overlijdensadvertentie geplaatst zou willen zien. Ons vormgeefteam maakt dan een voorbeeld. Deze ontvangt u samen met de prijsopgave in uw mailbox.

Wanneer kan de overlijdensadvertentie geplaatst worden?
Een rouwadvertentie of dankbetuiging kan tot 16.00 uur aangeleverd worden om de volgende dag in de Telegraaf te verschijnen. Ons team behandeld aanvragen tijdens kantoortijden altijd binnen 2 uur. In het weekend en ’s avonds wordt de aanvraag voor een overlijdensadvertentie ook behandeld, maar kan een reactie soms iets langer duren.
 • Gratis opmaak &
  voorbeeld-advertentie

 • Kranten uit heel
  Nederland

 • Alles onder 1 dak
  met 1 contactpersoon

 • Snelle reactie
  zelfs in het weekend