Voorbeelden

Het overlijden van een dierbaar persoon, zoals een partner, ouder, familielid, vriend, collega, buurman of buurvrouw is een verdrietige gebeurtenis en kunt u met een rouwadvertentie in de krant openbaar kenbaar maken. Met een overlijdensadvertentie kunt u bovendien uw gevoel rondom het verlies weergeven aan de omgeving. Er zijn verschillende manieren om een overlijdensadvertentie op te stellen. U kunt zelf via onze website zelf in 6 eenvoudige stappen, een rouwadvertentie maken, waarbij wij u diverse mogelijkheden geven t.a.v. het ontwerp, lettertype, grootte, afbeeldingen, teksten, kleuren, e.d.

Wilt u iets bijzonders, dan kunnen wij ook het ontwerp van het rouwbericht op maat verzorgen. De vormgeving hiervan is geheel gratis.
Om u een indruk te geven van de diversiteit aan soorten rouwberichten, ziet u hieronder een aantal voorbeelden.

Rouwadvertentiemaken.nl - Voor alle Nederlandse kranten
Dé plek om eenvoudig een rouwadvertentie zelf te maken en laten plaatsen in één van de Nederlandse huis-aan-huiskranten of dagbladen. Liever een prijsopgaaf en proef gemaakt door ons professionele vormgeefteam?

Mail uw tekst naar krant@rouwadvertentiemaken.nl en u ontvangt binnen 2 uur (tijdens kantoortijden) een voorbeeld en prijsopgave.
 • Gratis opmaak &
  voorbeeld-advertentie

 • Kranten uit heel
  Nederland

 • Alles onder 1 dak
  met 1 contactpersoon

 • Snelle reactie
  zelfs in het weekend